Tenis

Rafa Nadal no participarà en els Jocs de Londres perquè no està "en condicions de competir"

El balear, que havia de ser el banderer de la delegació espanyola, assegura que no està "en condicions de competir". Nadal s'havia agafat uns dies de vacances després de ser eliminat contra pronòstic en la segona ronda de Wimbledon pel txec Rosol.

Actualitzat
Rafa Nadal no anirà als Jocs Olímpics de Londres, segons ha anunciat en un comunicat. El balear, que havia de ser el banderer de la delegació espanyola, assegura que no està "en condicions de competir".

Nadal ha explicat que ha estat una decisió molt complicada per la il·lusió que li feia disputar els Jocs i encapçalar la delegació espanyola en la desfilada inaugural, però que "no pot ser egoista i ha de pensar en els companys que estan en millors condicions físiques".

Nadal s'havia agafat uns dies de vacances després de ser eliminat contra pronòstic en la segona ronda de Wimbledon pel txec Rosol. Més tard, va suspendre un partit benèfic davant Djokovic al Bernabéu per culpa d'una tendinitis al genoll. Fa uns dies, en un missatge al seu compte de Facebook, va explicar que treballava per arribar en les millors condicions a la cita olímpica.
 
Feliciano i Marc López ocupen el seu lloc

La Federació Espanyola de tenis ha decidit que Feliciano López substitueixi el manacorí en el torneig olímpic individual. Pel que fa a la competició de dobles, el català Marc López farà parella amb Marcel Granollers.
 
El COE decidirà aquest divendres el nom del banderer/a

La comissió permanent del Comitè Olímpic espanyol es reunirà aquest divendres per decidir el nom del substitut de Nadal com a banderer de l'equip estatal als Jocs de Londres. Els regatistes Iker Martínez i Xabi Fernández (or a Atenes 2004 i plata a Pequín 2008) són els principals candidats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut