Rafael Nadal amb el trofeu Roland Garros de 2014 a París (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal: "No convertim això en una guerra entre França i Espanya"

El manacorí no vol convertir una disputa personal en un problema entre països per les acusacions de dopatge que va rebre

Javier GarcíaActualitzat

Rafael Nadal, després de superar Alexander Zverev, aquesta matinada a l'Indian Wells, s'ha referit a les últimes declaracions de l'exministra francesa d'esports Roselyne Bachelot i ha demanat no convertir la polèmica en una guerra entre països. "No vulgueu fer de les desafortunades declaracions d'una senyora una guerra entre França i Espanya, que no ho és", ha declarat el tenista.

"Sincerament, m'estimo França, m'estimo el país on he tingut més èxit a la meva carrera. Sempre em tracten fenomenal, allà. Pel fet que una persona o alguns m'hagin dit paraules desafortunades no matarem un país que s'ha portat bé amb mi, la veritat", va afegir.

Bachelot va acusar Nadal de dopatge, sense proves i basant-se en els mesos que va estar inactiu per una lesió al tendó rotular l'any 2012. "Se sap que la famosa lesió de Rafael Nadal, quan va estar aturat durant set mesos, es deu en realitat a un control positiu", va dir l'exministra en una tertúlia al programa francès "D8", encara que dies més tard va admetre no tenir-ne proves.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut