Nadal felicita Dolgopólov després de caure derrotat. (Foto: Reuters)
Tenis

Rafa Nadal i Tommy Robredo cauen eliminats a la tercera ronda del Masters 1000 d'Indian Wells

Rafael Nadal, el vigent campió del Masters 1000 d'Indian Wells, ha quedat eliminat del torneig nord-americà en perdre a la tercera ronda amb l'ucraïnès Aleksandr Dolgopólov en tres sets: 3-6, 6-3 i 6-7 (5). Tommy Robredo també ha dit adéu, després de perdre davant el croat Marin Cilic per 6-4 i 6-3 en una hora i 22 minuts. Indian Wells també ha perdut la seva campiona en el quadre femení, Maria Xaràpova.

Actualitzat

Sorpresa, i de les grosses, al torneig d'Indian Wells, ja que Rafael Nadal, el vigent campió, ha quedat eliminat en perdre amb l'ucraïnès Aleksandr Dolgopólov en tres sets: 3-6, 6-3 i 6-7 (5) . Tot i que el primer se l'ha adjudicat Dolgopólov, Nadal ha aconseguit mantenir la inicitiva en el segon set per acabar guanyant-lo. En la mànega decisiva, tots dos s'han mostrat molt ferms a l'hora de mantenir el servei i el partit s'ha acabat decidint al "tie-break". És la primera vegada en sis enfrontaments que Dolgopólov guanya Nadal.

El mallorquí, tres vegades campió a Indian Wells, no ha posat excuses a la derrota: "Estic decebut per la forma com he jugat. No tinc excuses. No m'he ressentit de l'esquena en cap moment." Dos favorits que ja són als vuitens de final són els suïssos Roger Federer i Stanislas Wawrinka.

També el quadre femení s'ha quedat sense defensora del títol, ja que la vigent campiona, Maria Xaràpova, ha caigut en tres sets davant de la italiana Camila Giorgi, procedent de la fase prèvia i número 79 del rànquing de la WTA. 

Tommy Robredo també cau

Tommy Robredo també ha dit adéu a Indian Wells, en la tercera ronda, després de perdre davant el croat Marin Cilic per 6-4 i 6-3 en una hora i 22 minuts.

Anar al contingut