Roger Federer i Rafa Nadal s'han oposat a la nova associació que vol crear Novak Djokovic (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal i Roger Federer podrien jugar junts un partit de dobles

El mallorquí i el suís podrien jugar junts en la nova Copa Laver, que a partir del setembre enfrontarà anualment un equip europeu amb un de la resta del món

Nil CorominasActualitzat

El tenista Roger Federer ha presentat a Praga la primera edició de la Copa Laver, que es disputarà a la ciutat txeca del 22 al 24 de setembre. Serà un torneig en què un equip europeu s'enfrontarà amb un combinat mundial.

El suís comentava: "Serà un torneig dur, de partits difícils; aquesta és la idea de la Copa Laver. Volem representar Europa amb orgull." La Copa Laver pretén traslladar l'esperit de la Copa Ryder de golf al tenis. Oferirà tres enfrontaments individuals i un de dobles per cada dia de competició. 

En aquest torneig també hi haurà Rafa Nadal, que, tot i no ser a la presentació oficial, ha estat un dels noms més esmentats a Praga. Federer ha dit que no ha tingut mai la possibilitat d'estar al mateix equip que el mallorquí i que li faria una especial il·lusió jugar amb ell.  

Els dos equips estaran formats per sis jugadors, quatre dels quals seran capdavanters del rànquing ATP i els altres seran escollits pels seus respectius capitans, el suec Björn Borg per Europa i el nord-americà John McEnroe per la resta del món.

Anar al contingut