Tenis

Rafa Nadal i Roger Federer compleixen amb els pronòstics i passen a vuitens del torneig de Miami

Rafael Nadal i Roger Federer han complert amb la seva condició de favorits i s'han classificat per als vuitens de final del torneig de Miami, segon Master 1000 de la temporada, després de vèncer els seus respectius partits. El primer a saltar a la pista i complir amb el seu objectiu de passar de ronda ha estat el suís, que s'ha imposat a l'argentí Juan Mónaco per 7-6 (4) i 6-4 en una hora i 44 minuts. Menys problemes ha tingut Rafa Nadal davant el seu amic Feliciano López, a qui ha derrotat per un doble 6-3 en una hora i 17 minuts. El número 1 del món s'ha mostrat incontestable i ha sabut mantenir sempre la situació sota control. El proper rival de Nadal sortirà del duel que mantenen el francès Jo Wilfried Tsonga i l'ucranià Alxandr Dolgopolov, suspès per pluja.

Actualitzat
El partit ha quedat suspès quan el marcador reflectia un 6-7 (2), 6-4 i 3-2 a favor de l'ucranià. Qui no serà als vuitens de final serà Nicolás Almagro, onzè cap de sèrie, que ha perdut el seu duel amb l'alemany Florian Mauer per 6-1, 3-6 i 6-1 en un partit en què Almagro no ha estat a l'alçada. Tampoc ha passat ronda l'uruguaià Pablo Cuevas, que ha perdut amb el francès Gilles Simon per 4-6, 6-1 i 6-2 en un enfrontament en què el sud-americà ha anat de més a menys.

En el quadre femení destaca l'eliminació contra pronòstic de la danesa Caroline Wozniacki, primer cap de sèrie, que ha caigut davant la fortalesa mostrada per l'alemanya Andrea Petkovic, que l'ha derrotat per 7-5, 3-6 i 6-3 . L'espanyola Anabel Medina ha donat per acabada la seva participació al torneig en caure per la via ràpida davant la sèrbia Jelena Jankovic, sisena favorita, per 6-1 i 6-3 . Tampoc ha fallat la russa Vera Zvonareva, tercer cap de sèrie, que ha guanyat la francesa Marion Bartoli per 2-6, 6-3 i 6-2, camí victoriós que també ha seguit la russa Maria Xarapova (16), que ha deixat fora del torneig l'australiana Samantha Stosur, per 6-4 i 6-1.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut