Nadal i Carreño celebren la victòria a l'Open de la Xina (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal i Pablo Carreño guanyen l'Open de la Xina en dobles

Nadal i Carreño han guanyat, per 6-7 (6), 6-2 i 10-8, Sock i Tomic, després d'una hora i mitja de joc. En dobles femení, el títol de Pequín se l'ha emportat la parella formada per la nord-americana Bethanie Mattek-Sands i la txeca Lucie Safarova.

Actualitzat

Rafael Nadal i Pablo Carreño s'han imposat en l'Open de la Xina en dobles en derrotar, a la final, la parella formada pel nord-americà Jack Sock i l'australià Bernard Tomic. En un partit molt igualat, el duo espanyol va haver d'arribar fins al desempat del tercer set, en un final de molts nervis, per alçar el títol a Pequín.

Nadal i Carreño han guanyat, per 6-7 (6), 6-2 i 10-8, Sock i Tomic, després d'una hora i mitja de joc i després d'eliminar en les semifinals els primers favorits, els germans nord-americans Bob i Mike Bryan. Les grades de l'anomenada Pista de Diamant, la principal del Centre Nacional de Tenis de Pequín, han celebrar el triomf de Nadal i Carreño, als qui han animat durant el tot el partit.

En el camí cap al títol de dobles, Nadal i Carreño, eliminats tots dos en quarts de final del quadre individual, van vèncer en el seu debut els tercers favorits, la parella formada per l'indi Rohan Bopanna i el canadenc Daniel Nestor; els xinesos Gong Mao Xin i Zhang Ze, en quarts, i els bessons Bryan, en semifinals.

En el dobles femení, la parella formada per la nord-americana Bethanie Mattek-Sands i la txeca Lucie Safarova han guanyat el títol després d'haver-se imposat en la final a les principals favorites del quadre, les franceses Caroline Garcia i Kristina Mladenovic, per un doble 6-4.

Granollers guanya a Tòquio

El barceloní Marcel Granollers s'ha fet amb el seu dotzè títol professional a la modalitat de dobles. Fent parella amb el polonès Marcin Matkowski, en el primer torneig que jugaven junts, s'ha imposat a la final del ATP 500 de Tòquio (Japó) al sud-africà Raven Klaasen i el nord-americà Rajeev Ram en dos sets, 6-2 i 7-6.

 

Anar al contingut