Rafa Nadal ha arrencat la temporada amb una victòria contra Berdych (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal escombra Berdych en la seva reaparició al torneig d'exhibició d'Abu Dhabi

El tenista balear ha sumat una contundent victòria per 6-4 i 6-0 després de dos mesos i mig de baixa per una lesió al canell esquerre

Actualitzat

Rafa Nadal ha arrencat la temporada amb bon peu després de dos mesos i mig de baixa per una lesió al canell esquerre. El tenista balear ha escombrat el txec Tomas Berdych per un contundent 6-0 i 6-4 en els quarts de final del torneig d'exhibició Mubadala, a Abu Dhabi.

Nadal, que defensa el títol aconseguit l'any passat, s'ha adjudicat el primer set en blanc i, en el segon, Berdych ha oposat més resistència, però ha acabat cedint després d'un "break" en el novè joc, que ha estat decisiu.

El manacorí, actual número 9 del rànquing mundial de l'ATP, s'enfrontarà en semifinals amb el canadenc Milos Raonic, número 3 del món i que estava exempt de disputar els quarts de final.

Goffin, l'últim semifinalista

En l'altre partit de quarts de final, el belga David Goffin ha superat en dos sets el francès Jo Wilfred Tsonga. Goffin, número 11 del món, ha vist com Tsonga, número 12, remuntava un 4 a 1 en contra en el primer set i forçava el desempat. Allà, però, Goffin ja no s'ha deixat sorprendre i se l'ha anotat per 7 punts a 2. En el segon set, el tenista belga l'ha guanyat per 6 a 4. Ara, Goffin jugarà les semifinals contra el número 1 mundial, l'escocès Andy Murray.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut