Tenis

Rafael Nadal derrota Kevin Anderson i ja és als quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell

L'actual campió del torneig s'ha imposat sense problemes al sud-africà per 6-3 i 6-4 en poc més d'una hora, i s'enfrontarà amb el sud-coreà Hyeon Chung, sorprenent botxí de l'alemany Alexander Zverev. Murray-Ramos, Sugita-Thiem i Zeballos-Khatxanov, la resta de duels.

Joan CaubetActualitzat

Dos sets (6-3, 6-4) i poc més d'una hora i mitja ha necessitat Rafael Nadal per desfer-se del sud-africà Kevin Anderson i sumar la seva victòria número 50 al torneig. L'actual campió del Barcelona Open Banc Sabadell ha derrotat sense cap mena de problema el número 66 del rànquing mundial. El de Manacor no ha concedit cap opció de "break" a un Anderson que ha tingut molts problemes per mantenir el servei. Els errors no forçats del jugador de Johannesburg han facilitat la feina a un Nadal que ja espera rival als quarts de final de divendres. El seu rival en quarts serà el sud-coreà Hyeong Chung, que ha protagonitzat la sorpresa del dia en superar l'alemany Alexander Zverev per un clar 6-1 i 6-4.

Pablo Carreño ha dit adeu al Barcelona Open Banc de Sabadell després de caure als vuitens de final davant del japonès Yuichi Sugita per 6-3 i 6-3. L'asturià, número 20 del rànquing ATP, encarava aquest torneig amb moltes ganes i expectatives, però no ha pogut superar el jugador nipó, número 91 del món, que dimarts també va deixar fora del quadre un gran jugador com Richard Gasquet. Carreño no ha aprofitat cap de les quatre oportunitats que ha tingut per trencar el servei del japonès. En canvi, ha perdut el seu en tres ocasions. La falta d'encert en els punts decisius ha marcat la diferència. El rival de Sugita a quarts serà l'austríac Dominic Thiem, que s'ha imposat a Daniel Evans per 7-6 i 6-2.

Murray derrota Feliciano López

Andy Murray també serà als quarts de final després de guanyar en dos sets Feliciano López (6-4, 6-4). Això sí, l'escocès ha hagut de mostrar el seu millor repertori per desfer-se de "Feli", que li ha exigit molt i l'ha posat contra les cordes durant les prop de dues hores que ha durat el partit. Dos errors del tenista nascut a Toledo quan servia per igualar el primer set a 5 jocs han permès que l'actual número 1 del món s'emportés la primera mànega. En el segon ha passat el mateix, punts extraordinaris per part dels dos jugadors que han fet aixecar el públic de la pista Rafael Nadal. El guió s'ha tornat a repetir. Igualtat fins al final, i quan Feliciano servia per igualar a cinc, de nou l'escocès ha premut l'accelerador un pèl més i s'ha acabat emportant la segona mànega. Ara, Murray es tornarà a veure les cares amb Albert Ramos, que ja el va eliminar a Montecarlo fa una setmana, i que s'ha imposat a Roberto Bautista en l'últim partit de la jornada per 6-2, 3-6 i 6-4.

L'últim duel de quarts de final el disputaran l'argentí Horacio Zeballos i el rus Karen Khatxanov, que s'han desfet del francès Benoit Paire i el belga David Goffin, respectivament. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut