Automobilisme

Rafa Nadal donarà la sortida de la 86a edició de les 24 Hores de Le Mans

Sis dies després de la final de Roland Garros, torneig que intentarà guanyar per onzena vegada, el tenista manacorí donarà el tret de sortida de la popular cursa de resistència

Actualitzat

Rafa Nadal serà l'encarregat de donar la sortida de la 86a edició de les 24 Hores de Le Mans, que començarà el 16 de juny en aquest circuit francès, segons han informat aquest dilluns els organitzadors.
   
Sis dies després de la final de Roland Garros, torneig que intentarà guanyar per onzena vegada, el tenista manacorí donarà el tret de sortida de la popular cursa de resistència, que comptarà entre els seus participants amb l'asturià Fernando Alonso, al volant d'un dels 60 bòlids inscrits.
   
"França brilla en l'esport al juny amb Roland Garros i les 24 hores de Le Mans. Ja conec bé Roland Garros, torneig en el qual estic orgullós de participar perquè és el més important de la meva carrera", ha explicat Nadal en un comunicat.  

Nadal pren així el relleu d'altres il·lustres personatges que han llançat la carrera, entre ells el mateix Alonso, que ho va fer el 2014, però també de Giovanni Agnelli, Alain Delon, Raymond Poulidor, Albert de Mònaco, Luca di Montezemolo, Jean Todt, Luc Besson o Brad Pitt, entre d'altres.
   
"És una figura del seu esport, ha demostrat un gran talent i joc net, combativitat i una intel·ligència estratègica, valors tots ells propis de l'esport de resistència", ha indicat el president de la carrera, Pierre Fillon.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut