Tenis

Rafa Nadal declara la guerra al seu president, amb unes dures declaracions

El número 1 del tenis espanyol ha declarat la guerra al president de la Federació Espanyola. En unes duríssimes declaracions, Rafa Nadal diu que no se senten representats per Pedro Muñoz i amenaça de treure a la llum coses que no se saben d'aquest president. Cal recordar que els jugadors de la Copa Davis s'han negat a participar en cap acte de la Federació i els seus patrocinadors. La situació deixa el màxim responsable del tenis espanyol contra les cordes.

Actualitzat

"Madrid sí que es mereix una semifinal però no acceptem que se'ns imposi", va dir Nadal. "No pot ser que un president miri només pels seus interessos personals i polítics i deixi de costat els seus jugadors".

El jugador va expressar que ell i els seus companys se senten indefensos davant les decisions de la Federació. "No tenim ni veu ni vot", va comentar. "La junta directiva i els presidents de les territorials havien de saber quina classe de president ens està representant", va afegir Nadal que va avisar sense especificar: "Hi ha coses més fortes que no han sortit a la llum i hi poden sortir".

Nadal va reiterar l'últim punt de la carta oberta a l'opinió pública que ell i altres set jugadors i el seleccionador, Emilio Sánchez Vicario, van signar a Roma, i va recordar que els seus companys i ell mateix mantenen que no assistiran als actes als quals Pedro Muñoz assisteixi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut