Rafa Nadal, en acció durant el partit de debut al Masters de Londres (EFE)
Tenis

Rafa Nadal debuta al Masters de Londres amb una convincent victòria sobre Wawrinka

El manacorí s'ha imposat a Wawrinka per un clar 6-3 i 6-2 i ha recuperat les bones sensacions amb l'objectiu d'assolir un dels pocs títols importants que li falten al seu espectacular palmarès

Actualitzat

David Ferrer ha debutat a la Copa Masters de Londres amb una derrota. El tenista de Xàbia, setè tenista del rànquing ATP, ha perdut en la seva estrena davant l'escocès Andy Murray, número dos mundial, per un doble 6-4. Ferrer, molt erràtic en la seva estrena, ha cedit després d'una hora i mitja de partit i es complica molt el seu futur en aquesta competició que reuneix els vuit millor tenistes del rànquing mundial.

El pròxim rival de Ferrer en aquesta edició del Masters serà el suís Stanislas Wawrinka, que en el segon partit d'aquest grup ha caigut de forma clara davant Rafa Nadal per 6-3 i 6-2. El manacorí ha debutat amb un triomf convincent en menys d'una hora i mitja de partit i ha recuperat les bones sensacions amb l'objectiu d'assolir un dels pocs títols importants que li queden al seu espectacular palmarès. Nadal, finalista al Maasters al 2010 i al 2013, s'enfrontarà dimecres que ve a Andy Murray amb el liderat del grup en joc.

Anar al contingut