La victòria de Wawrinka afavoreix Nadal de rebot (EFE)
La victòria de Wawrinka afavoreix Nadal de rebot (EFE)
Tenis

Rafa Nadal continuarà al "top ten", amb el permís de Tsonga

Wawrinka es classifica per a la final de Roland Garros en eliminar Jo-Wilfried Tsonga. Rafa Nadal, eliminat a quarts de final per Novak Djokovic, estava pendent d'aquest partit per veure en quina posició quedava després de perdre el setè lloc.

Actualitzat

Stanislav Wawrinka s'imposa a Jo-Wilfred Tsonga i serà el primer finalista de Roland Garros. Amb l'eliminació del francès, Rafa Nadal s'assegura mantenir-se dins del top-ten en el rànquing ATP.

El suís ha necessitat gairebé quatre hores per endur-se la victòria (6-3, 6-7(1), 7-6(3) i 6-4) en un partit que s'ha complicat pels més de trenta graus que es respiraven a la pista. "Ha estat una gran batalla, molt difícil físicament, i podia haver caigut pels dos costats", admet el suís, visiblement afectat pel desgast físic.

El rival de Wawrinka sortirà de l'altra semifinal, que enfronta el número 1 del món, Novak Djokovic, i el número 3, Andy Murray. Aquest duel s'ha ajornat fins dissabte quan s'estava disputant el quart set (6-3, 6-3, 5-7, 3-3). L'amenaça de pluja a punt de caure la nit a París ha portat a l'organització del torneig a prendre aquesta decisió.

 

Anar al contingut