Rafa Nadal, desesperat al final del partit (EFE)
Tenis

Rafa Nadal cau eliminat als vuitens de final de l'Open dels Estats Units

El mallorquí ha caigut davant Lucas Pouille, número 25 del món, en un partit que ha durat més de quatre hores i que s'ha resolt en el "tie-break" del cinquè set

Actualitzat

Rafael Nadal ha caigut eliminat als vuitens de final de l'Obert dels Estats Units. El francès Lucas Pouille, número 25 del món, l'ha derrotat en cinc sets (6-1, 2-6, 6-4, 3-6 i 7-6 (8/6)), en un partit que ha durat més de 4 hores.

Per segona temporada consecutiva el mallorquí no ha guanyat cap torneig de Grand Slam. Però aquest any, per primera vegada des de l'any 2004, no ha arribat a quarts de final en cap dels tornejos grans

Nadal, sempre autoexigent, no s'ha castigat excessivament aquesta vegada per una derrota que "no em farà perdre el son. No me'n vaig amb la sensació de no haver arribat. No he jugat malament, però tampoc prou bé per guanyar. He comès errors, però he lluitat fins al final", ha comentat.    

 Djokovic no falla

Tot i que va començar el torneig amb molèsties físiques, Novak Djokovic s'ha beneficiat de la retirada de Vesely i de l'abandó a mig partit de tercera ronda de Iuxni per anar avançant sense gaire desgast. Als vuitens de final s'ha desfet sense grans problemes de l'anglès Kyle Edmund (6-2, 6-1 i 6-4) i als quarts de final s'enfrontarà amb Jo-Wilfried Tsonga, número 11 mundial, que serà el qui permetrà calibrar el nivell actual del número 1 mundial.

 

Anar al contingut