Tenis

Rafa Nadal cau a la segona ronda del Masters 1000 de Mont-real i haurà d'esperar per tornar a ser el número 1

El manacorí ha ensopegat amb el jove Denis Shapovalov, de només 18 anys

Actualitzat

El somni de recuperar el número 1 del món de Rafa Nadal haurà d'esperar i és que aquesta matinada el manacorí ha perdut en segona ronda del Masters 1000 de Mont-real davant de Denis Shapovalov, un jove de només 18 anys, que s'ha convertit en l'ídol local en tombar una icona del tenis com és Rafa Nadal.

El manacorí ha començat molt bé i s'ha embutxacat sense grans problemes el primer set, 3-6. Però en el segon, Shapovalov ha reaccionat amb una contundència sorprenent i, sense deixar escapar cap pilota per complicada que semblés, s'ha acabat imposant, 6-4. El tercer i definitiu set ha estat molt més igualat i, al final, el matx ha caigut del costat del canadenc per molt poc, 7-6 (4). El partit ha durat 2 hores i 45 minuts.

Gerro d''aigua freda a les expectatives de tornar a ser el millor tenista del món per a Rafa Nadal, que necessitava classificar-se fins a les semifinals de la cita canadenca per aconseguir-ho. Tot i així no està perdut i tindrà una nova oportunitat en el Masters 1000 de Cincinnati de la setmana que ve, en el que necessitarà dues victòries per aconseguir-ho amb el permís, però, de Roger Federer que també tindrà opcions per tornar a ser el número 1.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut