Nadal no aixeca cap i tampoc serà a l'Open d'Austràlia (Foto: Reuters)
Tenis

Rafa Nadal anuncia en un comunicat la seva renúncia a participar a l'Open d'Austràlia

Rafa Nadal ha anunciat a través d'un comunicat que no podrà participar a l'Open d'Austràlia de tenis que començarà el 14 de gener a Melbourne. El tenista de Manacor no s'ha recuperat d'una infecció estomacal i es perdrà el primer Grand Slam de la temporada. Nadal podria reaparèixer al Torneig d'Acapulco després de sis mesos d'absència a les pistes.

Actualitzat
Rafa Nadal ha anunciat a través d'un comunicat que no podrà participar a l'Open d'Austràlia de tenis que començarà el 14 de gener a Melbourne. El tenista de Manacor encara no s'ha recuperat d'una infecció estomacal i es perdrà el primer Grand Slam de la temporada. Nadal podria reaparèixer al Torneig d'Acapulco després de sis mesos d'absència a les pistes.

Nadal ha renunciat a participar al torneig de Doha i a l'Open d'Austràlia perquè continua afectat pel virus estomacal que li ha impedit reaparèixer al torneig d'Abu Dhabi, com tenia previst després de recuperar-se de la lesió de genoll. Segons ha anunciat aquest divendres el seu equip en un comunicat, els metges li han recomanat repòs esportiu durant els pròxims set dies i tractament de la infecció gàstrica durant quatre o cinc dies.

El tenista mallorquí, que va jugar la final de l'Open australià l'any passat, ha assegurat que el seu genoll esquerre "està bastant millor i el procés de recuperació ha anat segons el que havien previst els metges". No obstant això, en la tornada a les pistes s'ha topat amb un virus estomacal que li ha impedit entrenar-se durant l'última setmana. "Em sap molt de greu però no podré reaparèixer en el moment que havíem previst", ha dit.

"Tal com diuen els metges i el meu equip, el més prudent és fer les coses bé, i aquest virus ha fet endarrerir tots els meus plans de reaparèixer aquests dies. La meva reaparició s'haurà d'esperar fins al torneig d'Acapulco, si bé no descartaria la possibilitat de reaparèixer en algun torneig abans ", ha explicat el tenista. Nadal ha insistit que només tornarà al circuit quan es trobi en les condicions òptimes per competir. "Després de tot aquest temps apartat de les pistes, prefereixo no accelerar la reaparició i fer les coses bé", ha comentat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut