Natació

Rafa Muñoz obté la seva segona medalla de bronze en els 100 metres papallona

El cordovès Rafa Muñoz ha aconseguit la medalla de bronze en els 100 metres papallona, la segona que guanya en els Mundials de Roma. Una prova que ha guanyat el gran favorit, Michael Phelps, amb una gran remuntada en els últims 50 metres. El nord-americà ha guanyat l'or i, a més, ha establert un nou rècord del món, amb un temps de 49 segons i 82 centèsimes, just per davant del seu gran rival, que s'ha hagut de conformar amb la plata. D'altra banda, Erika Villaécija ha estat sisena en la final dels 800 metres lliures, mentre que Aschwin Wildeboer s'ha classificat per a la final dels 50 metres esquena amb el quart millor registre.

Actualitzat
Rafa Muñoz ha confirmat el seu gran moment de forma i aquest dissabte ha sumat la seva segona medalla de bronze als Mundials de Roma. El nedador cordovès ha acabat tercer en la final dels 100 metres papallona, la cita més esperada d'aquests campionats. Una vegada més, Michael Phelps ha demostrat per què és el millor nedador de tots els temps i s'ha imposat al seu gran rival, el serbi Milorad Cavic.

El nord-americà ha fet uns últims 50 metres espectaculars i s'ha acabat imposant en un final molt ajustat per davant de Cavic amb un temps estratosfèric de 49 segons i 82 centèsimes, nou rècord mundial. Phelps, que ja va derrotar Cavic en la final dels Jocs Olímpics de Pequín per només una centèsima, ho ha celebrat amb un gest de ràbia i mostrant el seu banyador, que no és dels de nova generació.

Villaécija, sisena en els 800 lliures; Wildeboer, a la final dels 50 esquena

En altres proves de la jornada amb presència catalana, Erika Villaécija ha estat sisena en la final dels 800 metres lliures amb un temps de 8.25.97, un registre una mica per sobre del seu rècord d'Espanya. D'altra banda, el sabadellenc Aschwin Wildeboer s'ha classificat per a la final dels 50 metres esquena amb el quart millor registre, mentre que el segon català de la prova, Joan Miquel Rando, n'ha quedat fora per molt poc.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut