Actualitat blaugrana

Rafa Márquez torna a la convocatòria per al partit de Copa contra el Saragossa

El Barça ha fet aquest matí l'últim entrenament a porta tancada per preparar l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, que disputarà demà al Camp Nou contra el Saragossa. Frank Rijkaard ha facilitat ja la llista de setze convocats, on torna el mexicà Rafa Márquez, després del partit de sanció que va complir diumenge contra el Celta. Motta i Ezquerro són els dos jugadors descartats pel tècnic holandès.

Actualitzat

Demà torna la Copa i, curiosament, torna el Saragossa al Camp Nou, l'equip que en els últims anys ha deixat el Barça fora d'aquesta competició. La tornada d'aquesta eliminatòria es disputarà entre els dos partits de Champions contra el Liverpool, i abans dels enfrontaments en Lliga contra el Sevilla i el Reial Madrid. El Barça faria bé de deixar sentenciada l'eliminatòria en el partit del Camp Nou, però per Rijkaard, això és impensable.

El tècnic no ha volgut parlar de l'onze que traurà al camp, tot i que no hi haurà gaires canvis respecte al que juga habitualment, excepte la tornada de Jorquera a la porteria, ja que en aquesta competició ell és el porter titular.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut