Futbol

Rafa Benítez dóna descans a la BBC de cara al partit contra el Cadis de Copa del Rei

El tècnic del Reial Madrid indica que el colombià "és un excel·lent jugador", però recorda que surt d'una lesió i que a l'equip blanc "la competitivitat és màxima"

Actualitzat

El tècnic del Reial Madrid Rafa Benítez ha negat que tingui una relació tensa amb James Rodríguez després de les mostres evidents d'enuig del jugador colombià en ser substituït durant el partit contra l'Eibar.

"Quan parlem d'aquest tema ens oblidem que ha estat 55 dies lesionat. No hi ha cap problema. És un grandíssim jugador que com més s'entreni més a prop estarà del millor James que tots volem veure", ha comentat Benítez.

"James té el meu suport i la meva plena confiança però això és el Reial Madrid, un equip en què la competitivitat entre jugadors és màxima i no hi ha res més tret d'això". Benítez ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa prèvia al partit de Copa que el Reial Madrid jugarà aquest dimecres (22.00) a Cadis.

A la Copa, amb els suplents

El Reial Madrid ha donat a conèixer aquest dimarts a la tarda la llista de convocats de cara al partit de Copa del Rei a Cadis. Benítez ha donat descans a la majoria dels titulars, inclosa la BBC: Keylor Navas, Danilo, Kroos, Modric, Cristiano Ronaldo, Bale i Benzema es queden a Madrid per recuperar forces.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut