Lliga de Campions

Rafa Benítez: "Hem estat catorze jornades invictes i líders amb uns números espectaculars"

El tècnic del Reial Madrid ha avançat que farà rotacions a l'onze titular contra el Xakhtar i ha negat rotundament que el seu equip estigui en deteriorament després de la desfeta contra el Barça al clàssic del Bernabéu

Actualitzat

Rafa Benítez ha agraït el suport públic de Florentino Pérez en la roda de premsa prèvia al partit de la Lliga de Campions contra el Xakhtar Donetsk. Després de la desfeta en el clàssic al Bernabéu, el tècnic del Reial Madrid ha avançat que farà rotacions a l'onze titular i ha negat de forma rotunda que el seu equip estigui en deteriorament.

"Tenim un gran equip i una gran plantilla. Per això, hem estat catorze jornades invictes i líders amb uns números espectaculars. És cert que hem perdut dos partits, l'últim dolorós pel rival, per això estem amb moltes ganes de revenja. Hi ha de treballar el màxim possible per guanyar el màxim nombre de partits", ha assegurat amb poca autocrítica des de la sala de premsa del Lviv Arena.

Benítez ha reconegut que en cap moment ha temut pel seu lloc i ha agraït a Florentino Pérez la compareixença que va fer al Santiago Bernabéu el dilluns, per donar suport el seu projecte. "Són molts anys en el futbol, per això tinc molta confiança que dues derrotes no canviaran les coses bones, sinó que han de reforçar el camí. El fet que el president hagi sortit significa que ha donat la cara i ha donat suport a jugadors i cos tècnic. Em sembla positiu perquè hem d'estar units per aconseguir els objectius", ha opinat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut