Lliga de Campions

Rafa Benítez: "Florentino es va posar nerviós i va decidir canviar de tècnic"

L'exentrenador del Reial Madrid parla obertament per primer cop de la seva fulminant destitució

Actualitzat

Rafa Benítez ha canviat la banqueta del Reial Madrid per la posició de comentarista i és que després de la seva destitució al capdavant del club blanc, ara aporta la seva visió sobre els homes de Zidane a les retransmissions de la televisió anglesa, BT Sport. Sense anar més lluny, al Roma-Reial Madrid de vuitens de final de la Lliga de Campions no se n'ha estat de donar molts detalls de la seva destitució i carregar contra Florentino Pérez.

"No és fàcil ser entrenador del Reial Madrid. Ho has de fer tot perfecte. Si alguna cosa va malament o el president pensa que va malament, tindràs problemes", en una sola frase Benítez ha obert la caixa dels trons, i els periodistes amb qui compartia la retransmissió, veient que tenia ganes de parlar i de donar titulars, s'han abocat a fer-li preguntes.

Sobre el paper de Florentino Pérez en el dia a dia de l'equip, ras i curt, "No era gens fàcil veure el president parlar amb els jugadors i amb la premsa cada dia, sempre estava al voltant", deixant molt clar que al marge de les decisions de Benítez com a tècnic, el president intervenia directament i d'esquena a l'entrenador en molts aspectes de dins del vestidor blanc.

Per últim, posats a parlar, Benítez s'ha despatxat comparant el Reial Madrid amb l'etern rival, el Barça, "El secret és ser consistent. Has de lluitar contra el Barça, que té un estil i un model. El Reial Madrid canvia d'entrenador cada any i això vol dir començar de nou. Per això el Madrid només ha guanyat una lliga de les últimes set, el Barça cinc i l'Atlètic de Madrid una. El Barça ha estat en sis finals en els últims vuit anys i ha guanyat el doble o més del doble de títols que el Reial Madrid des de que Florentino Pérez és president".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut