Rafa Benítez no ha volgut entrar en polèmiques amb Mourinho (Reuters)
Reial Madrid

Rafa Benítez defuig replicar Mourinho i assegura que ell només parla de futbol

L'entrenador del Reial Madrd no ha volgut entrar en cap polèmica amb el tècnic portuguès del Chelsea, que va dir que la seva esposa hauria de cuidar millor la seva dieta

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Rafa Benítez, ha optat per no entrar en l'àcid encreuament de declaracions que la seva dona i José Mourinho han protagonitzat en els últims dies, i ha subratllat que ell només comenta qüestions esportives públicament, sense entrar en l'àmbit personal.

"Sóc l'entrenador del Reial Madrid. M'agrada el futbol, entenc de futbol i per això només parlo de futbol", ha assegurat Benítez a Xangai, l'endemà que Mourinho, des dels Estats Units, va assegurar que l'esposa de l'entrenador blanc hauria de cuidar millor la dieta del seu marit.

"Som aquí per preparar el partit del Milan i una gira que està anant força bé. Vull parlar del present i del futur, que espero que sigui el Reial Madrid per molts anys", ha afegit el tècnic en una roda de premsa feta després de l'entrenament previ a l'amistós contra el Milan.

Benzema i Modric tornen al grup

Guerres verbals a part, l'entrenament d'avui per al Reial Madrid va destacar per la reincorporació al grup de Benzema i Modric, que arrossegaven molèsties en dies anteriors però que segons Benítez podrien estar a punt per disputar minuts contra el Milan, si bé l'onze inicial encara no està decidit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut