Rachid el-Morabity, en acció durant la quarta etapa de la Marató des Sables
Aventura

Rachid el-Morabity allarga el seu domini a la Marató des Sables i suma la quarta victòria d'etapa consecutiva

El marroquí, dominador absolut d'aquesta edició, ha invertit 8 hores, 39 minuts i 49 segons en recórrer els 91,7 quilòmetres entre les localitats de Jebel Zireg i Jdaid. El madrileny Chema Martínez ha acabat cinquè i es manté sisè de la classificació

Actualitzat

La Marató des Sables ha viscut l'etapa més dura, l'anomenada etapa marató, de 91,7 quilòmetres. Per quarta jornada consecutiva, el marroquí Rachid el-Morabity s'ha emportat la victòria d'etapa disputada en horari nocturn per evitar la calor, amb una temperatura de 31 graus.

El-Morabity, dominador absolut d'aquesta edició, ha demostrat ser el més fort i ha invertit 8 hores, 39 minuts i 49 segons en recórrer la distància entre les localitats de Jebel Zireg i Jdaid.

El madrileny Chema Martínez l'ha completat en 9 hores i 27 minuts en el 5è lloc. Només 4 marroquins, comandats pel líder Rachid el-Morabity, han arribat abans que ell a la meta. Martínez ha superat un altre gran especialista, el jordà Salameh al-Aqra, al qual ha retallat 15 minuts a la classificació general. El fondista madrileny es manté 6è de la general, però té la quarta plaça a només 8 minuts.

En categoria femenina, nova victòria de la gran dominadora d'aquesta edició, la sueca Elizabeth Barnes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut