Barça

Quique Setién convoca Cristian Tello per jugar aquest diumenge contra el FC Barcelona

L'extrem de Sabadell és la novetat de la llista de 19 jugadors bètics que viatgen a Barcelona aquest dissabte. A més de Tello també és a la llista Javi García i els joves del filial Francis i Narváez. L'absència destacada és la de la nova estrella, l'algerià Ryad Boudebouz, que segueix recuperant-se d'una petita lesió al genoll.

Tello en un entrenament amb el Betis

Quique Setién ha fet pública la llista de convocats que viatgen a Barcelona per enfrontar-se amb l'equip de Valverde (20.25 hores) aquest diumenge. En total són 19 futbolistes entre els quals figura l'exblaugrana Cristian Tello, tot i que l'extrem encara no ha jugat cap partit de pretemporada.

A més de Tello també és a la llista Javi García i els joves del filial Francis i Narváez. L'absència destacada és la de la nova estrella, l'algerià Ryad Boudebouz, que segueix recuperant-se d'una petita lesió al genoll.

La convocatòria completa és la següent: Adam, Dani Giménez, Barragán, Mandi, Feddal, Jordi Amat, Tosca, Durmisi, Javi García, Guardado, Fabián, Camarasa, Narváez, Nahuel, Francis, Tello, Joaquín, Sergio León i Sanabria.