Tello, en un entrenament amb el Betis
Barça

Quique Setién convoca Cristian Tello per jugar aquest diumenge contra el FC Barcelona

L'extrem de Sabadell és la novetat de la llista de 19 jugadors bètics que viatgen a Barcelona aquest dissabte. A més de Tello també és a la llista Javi García i els joves del filial Francis i Narváez. L'absència destacada és la de la nova estrella, l'algerià Ryad Boudebouz, que segueix recuperant-se d'una petita lesió al genoll.

Actualitzat

Quique Setién ha fet pública la llista de convocats que viatgen a Barcelona per enfrontar-se amb l'equip de Valverde (20.25 hores) aquest diumenge. En total són 19 futbolistes entre els quals figura l'exblaugrana Cristian Tello, tot i que l'extrem encara no ha jugat cap partit de pretemporada.

A més de Tello també és a la llista Javi García i els joves del filial Francis i Narváez. L'absència destacada és la de la nova estrella, l'algerià Ryad Boudebouz, que segueix recuperant-se d'una petita lesió al genoll.

La convocatòria completa és la següent: Adam, Dani Giménez, Barragán, Mandi, Feddal, Jordi Amat, Tosca, Durmisi, Javi García, Guardado, Fabián, Camarasa, Narváez, Nahuel, Francis, Tello, Joaquín, Sergio León i Sanabria.

 

Anar al contingut