Espanyol

Quique Sánchez: "No ens val una temporada així"

L'Espanyol rebrà demà l'Eibar (19.30) amb el mal record que han deixat en l'entorn periquito la derrota de Getafe i les declaracions que va fer l'entrenador Quique Sánchez Flores en acabar el partit

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha deixat clar que també pateix la frustració de la mala temporada que està fent l'equip. Demà, contra l'Eibar (19.30), l'Espanyol té la primera de les sis oportunitats que encara li queden per millorar l'ambient que envolta l'entitat i tancar la temporada amb sensacions molt més positives.

"A nosaltres no ens val una temporada així. A ningú no li val una temporada així. No ens compensa guanyar els grans equips, tenir aquest tipus d'alegries o aquest tipus de moments, per després tenir una irregularitat tan manifesta. No ens serveix, no ens val, no ens agrada, no ens sembla correcte."

El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que ni ell ni els jugadors han sabut transmetre bones vibracions a l'afició.

"Jo estic educat en una família d'artistes que s'han dedicat a treballar per a la gent, per a les emocions de la gent. I a mi em frustra molt no poder arribar-hi. No hi arriba l'equip, però jo no hi arribo particularment."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut