Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Trobem a faltar els tres punts que hem regalat a casa"

El tècnic blanc-i-blau vol donar a l'afició el primer triomf a casa de la temporada, i demana paciència per a ell i per a l'equip

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha afirmat que el més important de cara al duel de diumenge contra el Vila-real (18.30) són els punts. El tècnic ha dit: "Volem donar a l'afició el que vol, un equip intens i motivat, capaç de competir. Però també volem marxar amb la sensació que això es tradueix en punts. Trobem a faltar els tres punts que hem regalat a casa, els dos del Màlaga i el del dia del Celta."

En la roda de premsa posterior a l'entrenament d'aquest dissabte al matí, l'entrenador ha afirmat que no el preocupa "absolutament res" del partit contra el Vila-real. "Ja hi hem donat massa voltes en els partits anteriors, i no tenim gaire por dels últims minuts", ha dit, després d'haver fet una anàlisi exhaustiva del que ha passat.

El responsable del primer equip de l'Espanyol ha demanat paciència: "No puc prometre que l'equip tingui a l'abast els seus objectius tota la temporada, ni quan els hi començarà a tenir. El que vull és que quan s'acabi la temporada diguem que ha estat bona, i que som on volíem ser."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut