Quique Sánchez Flores no té cap dubte que els seus jugadors revertiran la mala ratxa de resultats (rcdespanyol.com)
Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Tinc una fe cega en els meus jugadors"

L'entrenador de l'Espanyol no té cap dubte que els seus homes seran capaços de revertir la mala ratxa de resultats

Actualitzat

Quique Sáchez Flores ha comparegut en roda de premsa per explicar com encara el partit de divendres contra la UD Las Palmas, un equip dels considerats "modestos" que està fent una brillant arrencada de Lliga –setè classificat–, en contrast amb la discreta dissetena posició dels pericos.

Primer de tot, l'entrenador ha volgut esborrar qualsevol dubte que pugui planar entre els seus homes, el projecte és massa nou i, tot i que les coses no acaben de sortir del tot bé, el tècnic blanc-i-blau ha remarcat que té una "fe cega" en els seus homes, ja siguin els que acaben d'arribar com els que s'han quedat de la temporada passada.

Els resultats no acompanyen, però els seus jugadors estan treballant molt i bé; només falta que "els jugadors s'integrin i aconsegueixen els objectius". La Lliga és prou llarga perquè saltin les alarmes després de només set partits disputats. Com ja ha dit en repetides ocasions, Quique Sánchez Flores ha reafirmat que el seu projecte amb l'Espanyol és a llarg termini: "primer cal consolidar els fonaments i després plantejar estructures sòlides. Això portarà temps i no dependrà de guanyar, empatar o perdre a Las Palmas".

En referència al partit de divendres, l'entrenador perico no té cap dubte que els seus jugadors "sortiran a guanyar perquè sempre pensem en els tres punts", però sense perdre el nord ni jugar a la desesperada, perquè no es pot menystenir un rival com la UD Las Palmas, que "ha crescut tant des que Quique Setién n'és l'entrenador. Estem davant d'un partit complicat, però tenim opcions i les jugarem".

Anar al contingut