Quique Sánchez Flores, en roda de premsa abans de rebre el Leganés
Espanyol

Quique Sánchez Flores s'ofereix com a interlocutor amb la grada d'animació de l'Espanyol

El tècnic blanc-i-blau confia que l'equip trobarà la regularitat que li permeti sumar la primera victòria a casa aquesta temporada

Marc BéjarActualitzat

Quique Sánchez Flores s'ha mostrat satisfet amb l'evolució que està vivint el seu equip en les darreres setmanes. El tècnic ha insistit que cal tenir paciència en un procés que ha de convertir l'Espanyol en un equip reconeixible i solvent. Per fer un pas més en el creixement, l'entrenador perico espera sumar la victòria a casa aquest cap de setmana. "Tenim l'obligació de guanyar, com en cada partit", ha dit abans de rebre la visita del Leganés.

Els madrilenys tenen dos punts menys que l'Espanyol a la classificació i Sánchez Flores no vol cap excés de confiança davant un equip que gestiona bé les seves armes i sap aprofitar els errors del rival. "Saben a què juguen i ens ho posaran difícil", ha dit l'espanyolista, que també ha confirmat que Leo Baptistao té opcions d'entrar a l'onze inicial després de recuperar-se dels seus problemes musculars.

Quique s'ha volgut pronunciar sobre un dels temes polèmics que rodeja el club. L'entrenador ha explicat que ha proposat a l'entitat mediar amb la grada d'animació per tal de solucionar els problemes amb el club. La Curva ja ha confirmat que tornarà a animar aquest dissabte, una notícia que de ben segur agradarà a la plantilla perica. "Tothom qui anima ha d'estar dins l'estadi", ha sentenciat Sánchez Flores al respecte.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut