Sánchez Flores s'ha mostrat optimista de cara la temporada vinent
Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Si no som conscients de les limitacions, no serem capaços d'avançar"

Sánchez Flores ha sortit en roda de premsa prèvia al partit contra l'Alabès sense llista de convocats, que es farà oficial aquesta tarda ja que hi ha 5 jugadors sota revisió

Actualitzat

Aquest divendres, Sánchez Flores ha sortit en roda de premsa prèvia a l'últim partit dels tres seguits que ha disputat l'Espanyol en una setmana. L'Alabès serà el rival que visitarà aquest dissabte a les 13.00 Cornellà-El Prat. L'entrenador feia aquest balanç abans del partit: "Setmana difícil, sabem la dificultat de jugar tres partits, però sortirem amb la idea de fer un bon partit, de competir al màxim i de millorar els errors el partit anterior".

De fet, també s'ha referit al partit de l'Athletic per assumir les culpes i els errors comesos: "Volem guanyar sempre el partit, quan no ens surt estem tristos. Assumeixo l'error i accepto les meves decisions. Són molts partits, moltes decisions que poden influir en un partit, en alguna em puc equivocar".

Sánchez Flores ha volgut animar els aficionats blanc-i-blaus, i recordar l'objectiu del club: "Volem gaudir d'ara fins a final de temporada, però no volem que un error d'un entrenador o un jugador enterboleixi una temporada fantàstica i que ens està divertint. La plantilla està confeccionada per competir en una zona còmoda i compleix el seu objectiu. Hem de ser humils perquè si no som conscients de les nostres limitacions, no avançarem".

Per acabar, Sánchez Flores s'ha referit també al futur i la temporada vinent: "Crec que l'afició tindrà molts motius per estar feliç l'any que ve. Hi ha jugadors molt importants que volen venir a l'Espanyol. Això ens ha de fer il·lusionar. Estem convençuts que l'any que ve l'objectiu és continuar creixent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut