Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Si al Bernabéu no ho fas bé, en surts adolorit"

El tècnic de l'Espanyol confessa que, tot i que l'objectiu no era Europa, els de Cornellà-el Prat no n'estan tan lluny i no deixaran de mirar cap amunt

Actualitzat

Quique Sánchez Flores, tècnic de l'Espanyol, ha destacat l'esforç dels seus jugadors tot i la derrota davant el Reial Madrid (2-0), encara que ha lamentat la falta de prestacions ofensives, defensant que, "si al Bernabéu no ho fas bé, en surts adolorit ".

"Estem jugant davant equips molt bons, tenim un nivell diferent al del Reial Madrid. Aquestes coses, llevat que facis un partit perfecte i el rival sigui pitjor, són distàncies que no són salvables. Avui hem competit ", ha assegurat. 

L'Espanyol, tot i la derrota, es troba en la zona tranquil·la de la classificació de Primera Divisió. Per Quique, és "fonalmental la motivació per competir" fins a final de temporada. "Hi ha coses a millorar. Encara que el nostre objectiu avui no fos Europa, no està tan lluny, i no deixarem de mirar cap amunt".

El tècnic perico ha lamentat, però, la poca capacitat ofensiva del seu equip: "Ens ha faltat fluïdesa en atac i capacitat per connectar-nos. Els jugadors s'esforcen moltíssim, però el rival té una capacitat associativa que nosaltres no hem tingut", ha apuntat. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut