Espanyol

Quique Sánchez Flores, satisfet amb el punt que l'Espanyol ha sumat al camp de l'Sporting

Tot i que l'Espanyol necessitava una victòria per mirar de retallar la distància que el separa dels llocs de la classificació que donen dret a jugar la Lliga Europa, el seu entrenador marxa content amb el punt sumat

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, s'ha mostrat satisfet pel punt sumat al camp de l'Sporting ja que "l'empat es bo davant d'un rival que pressiona molt".  El tècnic madrileny creu que "fins el gol dels asturians el partit estava on volíem".

"Cometem errades que hem d'intentar evitar", ha dit el tècnic blanc-i-blau, que ha destacat que l'equip porta "més punts que en la primera volta, amb un projecte que està començant i que el proper any pot donar molt més de si".

El tècnic s'ha lamentat que després del gol de l'empat "sembla que ens han entrat les preses per ficar el segon. La última mitja hora de partit ha embogit, i això no va be pels nostres interessos".

Sánchez Flores pensa que "hi ha motius per estar feliços", i tot i reconèixer que és molt complicat no ha descartat aspirar a alguna cosa important aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut