Espanyol

Quique Sánchez Flores reclama el fitxatge d'un central per a l'Espanyol

Amb les lesions dels centrals Óscar Duarte i David López, el tècnic perico s'ha vist obligat a alinear el migcampista senegalès Pape Diop en l'eix de la defensa

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha assegurat després del partit contra l'Hamburg (1-1) a Alemanya que es troba "amb molts problemes per organitzar l'equip" i ha demanat en veu alta el fitxatge d'un central.

"No hauríem d'arribar al límit de col·locar a migcampistes com defenses", ha apuntat el tècnic qui, davant les lesions dels centrals Óscar Duarte i David López, s'ha vist obligat a alinear el migcampista senegalès Pape Diop en l'eix de la defensa. "Ens hauria agradat afrontar el partit d'una altra manera", ha insistit. I és que el club treballa a reforçar la defensa de cara a la temporada que ve.

Respecte a l'amistós contra l'Hamburg, el preparador madrileny s'ha mostrat satisfet pel rendiment, encara que ha demanat més regularitat: "Sabem que som capaços de fer millor les coses. Avui ho hem fet en alguns moments i ens agradaria que això es pogués fer des del principi."

Sánchez Flores, d'altra banda, ha destacat l'entitat del contrari. "El rival ens ha pressionat, ho sabíem. Un cop més hem demostrat que tenim un gran compromís. Ens hauria agradat guanyar, però hem empatat", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut