Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Quan Reyes posa la seva màgia, pot canviar un partit"

L'entrenador de l'Espanyol ha lloat el talent del seu jugador, autor d'un extraordinari gol que li ha permès sumar els tres punts davant del Betis, però també li ha demanat més constància

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol Quique Sánchez Flores ha manifestat en la roda de premsa al posterior al triomf davant del Betis per 2 a 1 que, "quan Reyes posa la seva màgia, pot canviar un partit". Els blanc-i-blaus s'han imposat a l'equip andalús amb un gol de l'exsevillista en el minut 90.

El tècnic ha dit del seu jugador que és "talentós i artista, diferent. Ens agradaria que fos més constant. A vegades, és l'entrenador qui s'equivoca i no el posa, i d'altres, el futbolista que s'oblida de coses. Però la bona relació amb Jose és innegable. És pràcticament un fill, i el conec perfectament".

Pel que fa a la valoració del partit, Sánchez Flores ha explicat que el final "és excel·lent pel patiment que hem tingut. El rival ens ha complicat la feina, però ha aparegut el caràcter d'un equip competitiu, que coopera. Semblava que el triomf seria pel primer que fes gol, però tenim un esperit rebel".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut