Espanyol

Quique Sánchez Flores: "No ha passat d'un partit correcte"

L'entrenador blanc-i-blau ha reconegut que als jugadors menys habituals no se'ls pot demanar el mateix que als que tenen molts minuts

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha comparegut en roda de premsa per valorar l'empat que l'Espanyol ha aconseguit davant de l'Alcorcón a la Copa del Rei. El tècnic madrileny té molt clar que era l'ocasió per fer jugar els menys habituals: "No era un camp fàcil, ens han deixat molt pocs espais. Sabíem que seria un partit complicat, sobretot per als que han jugat avui, que volien demostrar moltes coses. Han competit bé, però hi ha hagut coses millorables. No podem esperar que els jugadors menys habituals juguin igual que els que ho fan cada diumenge. Ens ve de gust veure com competeixen els que no són habituals."

A l'hora de qualificar el partit, Sánchez Flores ha dit que: "no ha passat de correcte. És una eliminatòria, és a 180 minuts. Aquestes primeres eliminatòries s'ha d'anar amb molt de compte, evitar el drama, que no passin coses rares com les que de vegades passen en aquesta competició." Això sí, sobre els noms propis, un de destacat als ulls de l'entrenador blanc-i-blau: "Melendo ha millorat a cada jugada que ha fet, m'ha agradat molt com ha jugat."

Finalment, sobre l'accident aeri de Colòmbia, Quique s'ha mostrat compungit per una "desgràcia gegant" i ha tingut un record especial per a Clever Santana, un dels jugadors del Chapecoense, que va coincidir amb el tècnic de l'Espanyol durant la seva etapa com a entrenador a l'Atlètic de Madrid.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut