Quique Sánchez Flores, durant la roda de premsa d'aquest dilluns
Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Ningú no ens pot treure el sentiment de felicitat que ja tenim"

El tècnic perico es mostra optimista abans del duel contra l'Sporting de Gijón i creu que el seu equip està fent els deures

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha parlat en roda de premsa aquest dilluns a la prèvia de la visita del seu equip a Gijón. Primer de tot ha hagut de contestar a una de les preguntes més demanades, l'absència de Javi López: "Entren dos laterals i planificant el partit que farem demà, eren massa laterals a la convocatòria". També ha aprofitat per agrair la seva feina com a capità: "Tenim el millor capità possible i capaç d'aglutinar millor el sentiment del club".

En referència al partit contra el Gijón, ha volgut avisar de la perillositat que tenen: "És un estadi on pressionen molt. Serà un partit complicat i complex amb un equip capaç d'adaptar-se a les circumstàncies".

Fent balanç de la temporada, Sánchez Flores ha explicat que "ningú els traurà el sentiment de felicitat que l'equip ja té", però també creu que l'Espanyol ha d'optar a ser millor. "El futur serà millor. Millorarem en concepte, amb idea, jugadors i amb plantejaments. No veig volta enrere, el futur és il·lusionant".

Sánchez Flores ha volgut evitar respondre qualsevol pregunta relacionada amb el derbi català del dissabte davant el Barça. "D'això, en parlaré a partir de dimecres", ha comentat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut