Quique Sánchez Flores en una imatge d'arxiu (EFE)
Quique Sánchez Flores en una imatge d'arxiu (EFE)
Espanyol

Quique Sánchez Flores mai no ha guanyat com a entrenador visitant a Mestalla

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha visitat cinc vegades l'estadi del València. I no ha guanyat en cap d'aquestes ocasions.

Actualitzat

Quique Sánchez Flores, l'entrenador de l'Espanyol, no sap que es guanyar a Mestalla com a entrenador visitant. El madrileny ha visitat l'estadi del València en cinc ocasions, amb un balanç de 3 derrotes i dos empats, 9 gols en contra i quatre a favor. El tècnic blanc-i-blau si sap que és guanyar a Mestalla, però com a entrenador local. Quique Sánchez Flores va dirigir el València des de l'estiu del 2005 fins als primers partits de la temporada 2007-08. 

La primera vegada que va visitar Mestalla ho va fer com a entrenador del Getafe, l'any 2005. El resultat final va ser un contundent 3 a 1. Amb l'Atlètic de Madrid hi ha jugat en dues ocasions. El primer dels dos duels de la temporada 2010-11, a la Lliga, es va tancar amb empat a 1 i el segon, a la Lliga Europa, l'empat va ser a 2 gols. L'últim enfrontament amb el València a Mestalla de Quique Sánchez Flores abans del d'aquest diumenge va ser la temporada 2014-15, novament amb el Getafe. I el tècnic va tornar a sortir derrotat, 1-0.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut