Amb la derrota contra el Girona, Quique Sánchez Flores iguala els números que van precipitar la destitució de Sergio González
Espanyol

Quique Sánchez Flores iguala els números que van precipitar la destitució de Sergio González

L'exentrenador de l'Espanyol va ser destituït a la jornada 15 de la temporada 2015-16 amb uns resultats molt similars als actuals

Actualitzat

El 14 de desembre del 2015, el president de l'Espanyol, Chen Yansheng, tot just acabat d'arribar, decideix destituir l'entrenador Sergio González pels mals resultats. Després de 15 jornades, el conjunt blanc-i-blau ocupava la dotzena posició i havia sumat 17 punts resultat de 5 victòries, 2 empats i 8 derrotes. L'equip que dirigia el tècnic de l'Hospitalet va aconseguir marcar 15 gols i va encaixar-ne 26.

Gairebé dos anys després, l'Espanyol arriba a la jornada 15 sumant una derrota contra el Girona (0-1) i es comencen a sentir crits al RCDE Stadium que reclamen la destitució de Quique Sánchez Flores coincidint amb la presència de Chen Yansheng a la llotja de Cornellà-el Prat.

Els números de l'actual entrenador de l'Espanyol gairebé són els mateixos que van precipitar la destitució de Sergio González: Després de 15 jornades, el conjunt blanc-i-blau ocupa la setzena posició i ha sumat 15 punts (4 victòries, 4 empats i 7 derrotes). L'equip que dirigeix el tècnic madrileny ha aconseguit marcar 11 gols i n'ha encaixat 19.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut