Futbol

Quique Sánchez Flores: "Hem estat millors, però no hem marcat"

El tècnic perico ha assegurat que no és un final de Lliga amarg i ha destacat el creixement competitiu de l'equip

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha comentat després de la derrota contra el València a Cornellà-el Prat que el seu equip ha estat millor, però no ha estat capaç de marcar i ha dit: "són d'aquests dies en què en tens sis i no les poses i el rival en té una i fa gol".

El preparador madrileny, de tota manera, ha insistit que no és un final amarg. "És un final possible en el futbol i compten les sensacions més enllà del resultat. Hem de ser conscients que hem fet un bon partit a casa i hem jugat contra un rival que es va preparar per estar a Europa", ha mantingut. Quique Sánchez Flores s'ha mostrat satisfet amb el creixement competitiu de l'equip al llarg de la temporada. "El nostre discurs és felicitat, alegria, creixement i força i coratge de cara a la campanya que ve", ha insistit.

D'altra banda, l'entrenador ha valorat els xiulets al migcampista Jurado. "Respectem el gust de l'aficionat, però, com a jugador, Jurado ens ha donat molt durant el curs i crec que ha deixat notes de qualitat altíssimes. Està per sobre d'aquestes circumstàncies", ha asseverat.

L'Espanyol encadena tres derrotes a casa, cosa que no inquieta especialment Quique: "Cal tenir en compte la mesura del rival. Atlètic, Barcelona i València són equips que podrien estar entre els quatre primers. Crec que hem competit molt bé. Guanyem partits no mereixent-los i en perdem altres, com avui". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut