Quique Sánchez Flores afronta amb tranquil·litat el partit contra el Celta
Futbol

Quique Sánchez Flores espera "veure la versió ruda de l'Espanyol" contra el Celta

L'entrenador de l'Espanyol creu que després del partit contra el Celta i el Vila-real es veurà on i per què competeix l'equip

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha parlat aquest dimarts en la prèvia al partit contra el Celta de Vigo, un rival directe per lluitar per Europa. Segons l'entrenador, és directe perquè l'Espanyol s'ho ha treballat: "És un rival directe perquè li hem convertit nosaltres. Ells ja van entrar a Europa l'any passat i aquest any hi estan competint. Nosaltres intentem aprendre d'aquests projectes, demà serà un partit d'exigència màxima. Espero veure la versió ruda de l'Espanyol i aigualir la festa al Celta."

L'entrenador espanyolista ha volgut recordar d'on ve l'equip al ser preguntat si aquest era un tram important de la temporada: "Trams importants ho són tots. Si el tram d'abans no haguéssim competit bé, aquest tram no seria important".

A més, té l'experiència prèvia de la Premier League: "Quan acabes aquestes setmanes amb tants partits, saps on quedes col·locat. Tenint en compte que enlloc d'un partit en fas tres, quan acabi aquest tram hi haurà molt soroll depenent del que passi."

Tornant, concretament, al partit de Balaídos, Sánchez Flores, creu que per les condicions del Celta de Vigo, serà un partit molt exigent físicament, i amb duels defensius que obligaran als jugadors de l'Espanyol anticipar-se a les jugades per generar els espais necessaris per crear perill a l'equip de Berizzo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut