El moment de l'expulsió de Felipe Caicedo en el minut 93
Espanyol

Quique Sánchez Flores esbronca Felipe Caicedo per la seva expulsió, deu minuts després d'entrar al terreny de joc

El tècnic blanc-i-blau no s'ha tallat i ha esbroncat el jugador equatorià, que no ha jugat més de deu minuts de partit i ha estat expulsat amb dues targetes grogues

El tècnic de l'RCD Espanyol no ha dubtat a esbroncar Felipe Caicedo públicament en el partit que l'Espanyol ha empatat amb l'Eibar (3-3) a Cornellà-el Prat. Després del segon gol de Piatti, que situava el marcador en un ajustat 2-3, Sánchez Flores ha fet entrar Caicedo en el minut 73 per l'argentí. El davanter equatorià només ha aguantat 10 minuts sobre el terreny de joc, ja que ha estat expulsat en el minut 93 per doble targeta groga.

Sánchez Flores, molest per la situació en un moment de possible remuntada per part del seu equip, ha esbroncat el jugador a cau d'orella. En roda de premsa, però, el tècnic blanc-i-blau no ha volgut revelar la conversa que ha mantingut amb el davanter després de la seva expulsió: "No puc explicar-ho, és una cosa que quedarà entre el jugador i jo", ha dit.