Espanyol

Quique Sánchez Flores: "El partit contra el Granada marcarà la temporada"

El tècnic ha obert la porta a la possible sortida de Caicedo i ha lloat Sergio García, futurible blanc-i-blau en aquest mercat d'hivern

Marc BéjarActualitzat

L'Espanyol vol recuperar la bona dinàmica després dels últims mals resultats. Els blanc-i-blaus afronten el partit d'aquest dissabte contra el Granada (13.00) com un punt d'inflexió. "Marcarà el que volem ser la resta de la temporada", ha advertit Quique Sánchez Flores, que espera una reacció dels seus jugadors després de la derrota a Mestalla. "Per primera vegada aquest any no vam competir", ha lamentat el tècnic.

Sánchez Flores ha volgut destacar les dificultats d'enfrontar-se a un rival que considera molt compacte des de l'arribada de Lucas Alcaraz a la banqueta. Per enfrontar-se al Granada, l'Espanyol podria comptar amb Víctor Sánchez, que ha entrat en la convocatòria de 19 futbolistes. "Les sensacions amb ell són bones, però cal tenir precaució", ha explicat l'entrenador perico, que decidirà en funció de les sensacions del futbolista en les hores prèvies.

Sobre l'absència de Felipe Caicedo, Sánchez Flores no ha volgut aclarir la situació, tot i que no ha descartat que l'equatorià abandoni la disciplina blanc-i-blava en aquest mercat d'hivern. "Es resoldrà de la millora manera per a totes les parts", confirmant que "és probable que surti". Si el davanter marxa, Sergio Garcia podria tornar a vestir de perico. "El club el valora molt", ha evitat pronunciar-se sobre la seva possible arribada. De moment, sense cap dels dos a l'equip, l'Espanyol espera sumar tres punts que marcarien un punt d'inflexió aquesta temporada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut