Futbol

Quique Sánchez Flores: "El nostre projecte és arribar a l'excel·lència, i encara no hi som"

El tècnic ha facilitat la convocatòria per al partit contra l'Athletic Club, on destaca l'absència de Marc Roca, que ha tingut problemes musculars

Actualitzat

El tècnic del RCD Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha comparegut en roda de premsa després de l'últim entrenament del primer equip, en la prèvia de la visita de l'Athletic Club de Bilbao aquest diumenge (16.15). La llista inclou Roberto, Diego López, Rubén Duarte, Víctor Sánchez, Gerard, Salva Sevilla, Reyes, Caicedo, Baptistão, Jurado, David López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Piatti, Diop, Diego Reyes i Aarón.

Entre les absències, destaca la d'última hora de Marc Roca, que ha tingut un problema muscular al soli. Tampoc hi haurà l'esperat retorn d'Álvaro Vázquez, que, segons el tècnic, encara ha de ser prudent perquè acumula molt temps d'inactivitat.

Tot seguit, Sánchez Flores ha passat a tractar l'actualitat que envolta el partit de Lliga d'aquest cap de setmana i la del club en general.

Athletic Club

"És un equip rocós, molt dur en l'aspecte físic. També pot jugar combinant, elaborant les jugades si convé, encara que el joc directe sigui el que més fa. Sens dubte, dels rivals més difícils que ens hem trobat fins ara."

Valverde

"M'agraden els entrenadors com ell, que, des de la tranquil·litat i el coneixement, aporten molt als seus equips. Se li nota que és un tècnic preparat per a la professió i com a jugador ja se'l veia responsable. Sap portar bé els seus grups."

Aduriz

"És un excel·lent jugador en un moment excel·lent. El que fa és la culminació d'un procés; té anys d'experiència i és un jugador seriós que sap que les coses no depenen d'ell sol, sinó de tot un equip. Per això mateix no m'hi fixaré especialment. Mai he preparat un partit en funció d'un sol jugador."

Guanyar

"Sempre juguem amb la idea de guanyar, però guanyar no vol dir que ho tinguis tot ben construït. Nosaltres treballem per tenir l'equip allà on volem. Busquem l'excel·lència, i aquest punt encara no ha arribat. Quan sigui, ja us avisaré."

Víctor Sánchez

"Tenir un jugador tan polivalent, tan útil, que ho entén tot a la primera, per a un entrenador és una benedicció. Ell no té cap trauma quan el canvio de posició, estic segur que es trobaria millor al mig del camp, però ara ens dóna joc per utilitzar-lo una mica més enrere, i hi està bé."

Renovacions

"El més important és mesurar bé els temps. A la pretemporada has de fer entrades i sortides i ara és el moment d'assegurar-se l'estabilitat de l'equip, i tractar els casos d'alguns jugadors (Piatti, Baptistão, Gerard Moreno), perquè se sentin importants i implicats."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut