Espanyol

Quique Sánchez Flores: "El Girona ve a ocupar una part del nostre espai, i això ens ha de rebel·lar"

El tècnic perico demana que el seu equip reaccioni davant del Girona, un equip recent ascendit a Primera Divisió i que està plantant cara

Actualitzat

La quinzena jornada de Lliga es tanca aquest dilluns amb un Espanyol-Girona a Cornellà-el Prat que té gran transcendència per a tots dos equips de cara a allunyar-se de la zona baixa. Els blancs-i-blaus s'han entrenat aquest diumenge a la seva ciutat esportiva per últim cop abans d'un partit per al qual Sánchez Flores podrà comptar amb David López. El Comitè de Competició li ha tret la groga que va veure en l'últim partit de Lliga i, per tant, també la suspensió.

El tècnic ha convocat 19 futbolistes, amb les novetats d'Óscar Duarte i Hernán Pérez. Sergio García ha treballat al marge dels seus companys en un camp annex i és baixa, com Naldo i Melendo.

Un partit que el tècnic perico afronta amb ganes i ambició, tot i que és crític amb la situació: "Seria bo que com a club visquéssim una mica al marge dels resultats de cada partit. Volem ser ambiciosos i aprofitar l'oportunitat que tenim cada jornada de tirar cap amunt". 

Sobre la seva situació en la Lliga, en comparació amb el Girona Sánchez Flores explica que "aquí se'ns fa el cas que se'ns fa. Ja sabeu que estem en un raconet. I el Girona ve a ocupar una mica del nostre espai, i això ens ha de rebel·lar, ens ha de provocar un sentiment de rebel·lia per mantenir-nos en el lloc que ens pertoca per història".

Sobre el mercat d'hivern l'entrenador és sincer i assegura que "no ens aportarà grans solucions. El que hem de fer és treure el màxim rendiment dels jugadors que tenim. No és un estímul per nosaltres, el mercat d'hivern".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut