Espanyol

Quique Sánchez Flores demana perdó als aficionats de l'Espanyol per la seva actitud amb Messi

El tècnic blanc-i-blau ha tancat la polèmica sorgida al derbi, assegurant que se sent feliç per estar al lloc adequat

Marc BéjarActualitzat

L'Espanyol afronta aquest dijous a Cornellà - el Prat la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Alcorcón (21.00). El resultat a Santo Domingo (1-1) obligarà Quique Sánchez Flores a treure l'onze més competitiu malgrat les nombroses baixes. El tècnic ha citat jugadors del filial per afrontar un partit contra un "rival perillós", demostrant la seva confiança en el planter. Marc Navarro, lateral dret, podria ser titular. "Hem de decidir si juga o situem un lateral esquerre a cama canviada", davant les absències de Victor Sánchez i Javi López per lesió.

Sánchez Flores ha volgut tancar la polèmica després de la seva abraçada amb Messi i els elogis posteriors al derbi de diumenge passat. L'entrenador perico s'ha disculpat als aficionats que s'hagin molestat per la seva actitud: "Si he causat alguna decepció, demano perdó", remarcant la bona sintonia amb l'afició, amb la qual sent una connexió especial. "Estem absolutament entregats a la causa espanyolista", desmarcant-se de la polèmica. "Tinc la felicitat de saber que estic al lloc adequat", ha dit, allunyant-se del soroll dels últims dies.

Quique també ha confirmat que Martín Demichelis, un cop més fora de la convocatòria, abandonarà la disciplina blanc-i-blava durant el període de traspassos d'aquest hivern. El jugador argentí no entra en els plans del tècnic i té ofertes per anar-se'n de l'Espanyol. A més, s'ha mostrat força espèptic a la possibilitat de fitxar jugadors en aquest període. "El mercat d'hivern acostuma a no donar les solucions esperades", tot i que no ha tancat la porta a l'arribada d'algun jugador que es consideri una bona oportunitat per millorar la plantilla.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut