Quique Sánchez Flores, en un dels seus últims partits com a responsable del Getafe (Foto: EFE)
Futbol

Quique Sánchez Flores deixa la banqueta del Getafe al cap de dos mesos

El Getafe haurà de buscar un nou entrenador després que Quique Sánchez Flores hagi presentat de manera inesperada la seva dimissió.

Actualitzat

El Getafe haurà de confiar la seva banqueta a un tercer entrenador aquesta temporada. Després de la marxa de Cosmin Contra a la Xina, ara Quique Sánchez Flores ha presentat la seva dimissió al·legant motius personals. El tècnic madrileny, que tornava deu anys després a la casa on es va fer un nom com a entrenador de primer nivell, s'hi ha estat menys de dos mesos en aquesta segona etapa.

Quique no ha volgut entrar a fons en els motius de la seva decisió però en el seu comunicat de comiat explica que la seva decisió "és producte d'una reflexió vital per no repetir situacions que en el passat no em van fer feliç", diu. "Es la millor decisió i la millor manera de dignificar la meva professió", afegeix.

En aquesta segona etapa amb Quique al capdavant, l'equip "azulón" ha sumat tres triomfs i quatre derrotes a la Lliga, a més de superar els vuitens de final de Copa davant l'Almeria i de quedar eliminat en els quarts davant el Vila-real.

 

Anar al contingut