Espanyol

Quique Sánchez Flores afirma que continuarà com a entrenador de l'Espanyol

Davant dels rumors i les informacions dels últims dies, el tècnic ha negat la seva sortida del club en el mercat d'hivern

Actualitzat

La continuïtat de l'entrenador Quique Sánchez Flores ha estat el tema central de la roda de premsa del tècnic prèvia al partit de l'Espanyol a casa contra l'Athletic de Bilbao. Visiblement incòmode amb les preguntes, el tècnic ha negat la seva sortida a l'Stoke de la Premier League.

"No parlo de mi. Hi ha una realitat al futbol. Als clubs els interessen jugadors i entrenadors, i això passa tota la vida. Ha passat fa poc amb Gerard. El fet, que és el que de veritat compta, és que Gerard és aquí. I el fet és que jo soc aquí, i en cap moment he dit el contrari. Importen els fets, i res més. I el fet és que els jugadors no volen marxar, i l'entrenador també continua", ha explicat Quique Sánchez Flores.

Després de l'enrenou d'aquests darrers dies, l'entrenador blanc-i-blau no creu justificat que l'afició no el rebi bé diumenge: "Què he fet jo perquè es visqui un clima enrarit? Hauríem d'estar tots satisfets que la gent es fixi en els nostres jugadors. Cada vegada que un equip es fixa en un dels nostres jugadors ens sentim afalagats. Tant de bo cada any vulguin cinc jugadors de l'Espanyol i no marxin. Això vol dir que el club creix."

Quique Sánchez Flores s'ha mostrat crític amb aquest clima: "Ens enrarim perquè volem enrarir-nos. Ens costa molt poc enrarir-nos i molt ser feliços. No es poden aturar les intencions d'altres clubs. Els altres no fem absolutament res, i continuem treballant. Visc en un món molt tranquil, molt normal, on no m'agrada la gent que dubta de tot, que sospita de tot. Estic a punt de fer 53 anys i visc al marge de tot això. Tot el que necessito ho tinc aquí."

Davant la insistència de la premsa, l'entrenador ha assegurat: "Pertanyo a l'Espanyol, tinc contracte amb l'Espanyol, em dec a l'Espanyol, soc honest amb l'Espanyol, faig tota la meva feina per a l'Espanyol, com sempre, i no tinc res més per explicar. Quan venen a buscar jugadors no ho expliquem. Per què es posa tant interès en l'entrenador? L'entrenador està bé aquí, passa per moments millors i pitjors en funció dels resultats. Estic content amb la meva situació i vull anar demà a l'estadi a gaudir."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut