Espanyol

Quique Sánchez Flores admet que la visita al Vicente Calderón serà un partit especial

El tècnic blanc-i-blau destaca l'exigència d'enfrontar-se amb un equip que admira, on va passar dues temporades "màgiques"

Marc BéjarActualitzat

L'Espanyol jugarà aquest dissabte contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón (20.45) en un dels desplaçaments més difícils del calendari. Quique Sánchez Flores ha advertit la plantilla que caldrà donar la millor versió contra els matalassers si el seu equip vol treure un bon resultat per a seguir amb la dinàmica positiva. "Ens exigiran, però ens agrada superar-nos", ha explicat el tècnic blanc-i-blau davant el repte, qualificant el rival com un "equip camaleònic" que pot adaptar-se a diverses situacions en el joc.

Quique ha elogiat la bona feina de Diego Pablo Simeone al capdavant de l'Atlètic de Madrid, a qui considera un bon mirall per aprendre a créixer de manera regular i contínua. L'actual tècnic blanc-i-blau es va asseure a la banqueta del Vicente Calderón durant dues temporades, un període de gran record: "van ser dos anys màgics". El madrileny va ser destituït precisament després d'una derrota contra l'Espanyol (2-3) la temporada 2010-11 i aquest dissabte serà la primera vegada que hi torna. "Serà un partit especial per a mi", ha admès.

Sobre noms propis, l'entrenador perico ha confirmat la recuperació de Pablo Piatti, que podria ser titular després d'haver-se entrenat amb normalitat. Quique també ha parlat sobre la possibilitat de col·locar Leo Baptistao a banda, una opció que agrada al jugador brasiler. Un altre dels dubtes a l'onze titular serà conèixer el substitut de Marc Roca, que segueix amb problemes al soli i no ha entrat a la convocatòria de cara al partit a Madrid.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut