Quique Sánchez Flores
Quique Sánchez Flores
Espanyol

Quique Sánchez Flores: "A l'esport l'opinió té molt a veure amb el resultat"

L'entrenador de l'Espanyol ha relativitzat els elogis pel triomf davant l'Alabès com va fer amb les crítiques després de perdre dimarts contra l'Athletic

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha passat de ser criticat després de la seva derrota davant l'Athletic a lloat en el triomf davant l'Alabès. L'entrenador de l'RCD Espanyol ha dit que "m'encanta que s'elogiï l'equip perquè treballa per aconseguir que les coses li surtin bé. A l'esport, l'opinió té molt a veure amb el resultat. Porto 32 anys al futbol entre unes coses i altres, i s'ha d'acceptar i assumir".

El tècnic ha definit el triomf per 1 a 0 contra l'Alabès com "un dia molt feliç perquè tornem a tenir un nivell de compromís altíssim i un nivell de cooperació magnífic", i ha reconegut que "sortir als partits i dominar-los des del minut inicial, quan no hi ha una gran diferència entre els equips, és molt complicat. En els 10 primers minuts ens ha costat adaptar-nos amb un doble pivot nou i un rival amb el sistema canviat. A partir d'aquí la dinàmica ha estat bona, amb ocasions de gol, jugant ràpid i bé. En la segona part s'ha obert el partit amb 3 o 4 contraatacs nostres".

Sánchez Flores ha admès que "a la segona volta la sensació és que a casa són una mica millors que a fora. És fantàstic que la nostra gent marxi contenta quan vingui a veure'ns a casa". Respecte a les jugades d'estratègia com la que ha donat el triomf a l'Espanyol, el tècnic blanc-i-blau ha explicat que els està donant gols. "Estem per sobre del que hem rebut en aquesta mena de jugades. Que l'estratègia et regali punts, et doni partits, és magnífic".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut