Espanyol

Quique Sánchez elogia l'equip on va debutar com a entrenador

L'Espanyol visità demà (18.30) el Getafe. Quique Sánchez Flores va començar, ara fa 14 anys, la seva carrera d'entrenador en el club madrileny.

Actualitzat

A l'Espanyol li queden encara 21 punts per disputar. Quique Sánchez Flores pensa que els jugadors han d'intentar retrobar-se amb la il·lusió encadenant bons resultats. "Volem fer-ho el millor possible", ha dit el tècnic blanc-i-blau. Demà (18.30), s'enfronten al Getafe, el club on l'actual entrenador dels "periquitos" va començar la seva carrera.

"Tot va començar a Getafe fa 14 anys. La segona etapa va ser breu, però va ajudar a mantenir l'equip. Estic content que el Getafe torni a estar estabilitzat amb un bon entrenador, bons jugadors i una bona afició."

Quique Sánchez ha elogiat els madrilenys i n'ha destacat les virtuts.

"És un equip que té energia, té una bona organització i un bon entrenador. Juga amb una agressivitat ben entesa. És un equip sòlid, que viu de córrer, de contraatacar i de les pilotes parades."

L'entrenador blanc-i-blau ha manifestat que de cara a la pròxima temporada, de moment, només està col·laborant en la preparació de la pretemporada "i poc més". També ha assegurat que des del club se'ls va donant pistes de com serà l'Espanyol i ha declarat que "no creiem que sigui superior al d'aquest any i això ens obliga a pensar de pressa."

Quique Sánchez també ha admès que d'aquí a final de temporada no hi haurà espai per a debuts de jugadors del filial perquè els futbolistes del primer equip que han jugat pocs minuts tindran prioritat. També ha fet una gran defensa de Melendo.

"Si Melendo no ha jugat més és per culpa de l'entrenador. És un jugador especial. Un s'ha d'atrevir a posar-lo perquè gairebé implica un canvi generacional. Quan li donis el temps necessari, quan el posis, serà difícil treure'l."

 

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut