Copa

Quique planteja el primer derbi de Copa amb un Espanyol defensiu i Valverde reserva Luis Suárez i Jordi Alba

L'entrenador blanc-i-blau deixa com a referència única en atac el català Gerard Moreno mentre que el tècnic blaugrana surt amb un onze amb l'absència destacada de Luis Suárez i del Jordi Alba

Actualitzat

El primer assalt del derbi de Copa barceloní dels quarts de final de Copa comença amb novetats en els respectius onzes titulars.

De la banda de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores aposta per Diego López, a la porteria; Navarro, Naldo, Duarte i Aarón, a la defensa; David López, Fuego, Víctor Sánchez, al mig del camp; Darder i Granero en una posició més avançada per ajudar Gerard Moreno, que es queda sol com a referència a l'atac. Un sistema de 4-3-2-1, amb un plantejament defensiu. Es queden a la banqueta blanc-i-blava: Pau López, Baptistao, Dídac, Melendo, Javi López, Piatti i Hermoso.

Del costat del Barça, Valverde sortirà amb aquesta alineació: Cillessen, a la porteria; Digne, Piqué, Vermaelen i Sergi Roberto, a la defensa; Busquets, Denis, Aleñá, Paulinho i Aleix Vidal, al mig del camp, i Leo Messi comandant en solitari l'atac blaugrana. Començaran veient el partit des de la banqueta Ter Stegen, Semedo, Luis Suárez, Jordi Alba, Rakitic, Rafinha, Jordi Alba i André Gomes.

 

ARXIVAT A:
El Derbi
Anar al contingut