Espanyol

Quique: "Ja ens hem enfrontat a equips que semblaven invencibles i ens n'hem sortit molt bé"

L'entrenador blanc-i-blau es mostra confiat que el seu equip ho donarà tot per aconseguir un bon resultat en el derbi de Copa contra el Barça d'aquest dimecres

Actualitzat

Després de l'entrenament, l'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha comparegut en roda de premsa i ha donat explicacions sobre la convocatòria:

"Sergio i Jurado tenen problemes musculars i no estan a punt per aquest partit. Marc Roca està bé, però la seva sortida en el mercat d'hivern és una opció"

Sobre com veu el primer dels quatre derbis barcelonins que han de jugar en menys de dos mesos:

"Ja sabem que en un derbi hi ha emocions molt fortes. Volem que això es noti en el camp i siguem forts i durs en el joc. Prefereixo acabar el partit amb quatre de grogues que amb cap, això vol dir que haurem plantat cara"

Davant de tot, però, tots els respectes cap a un rival que està signant uns números aquesta temporada molt contundents:

"El Barça està sent molt superior en totes les competicions. En els segons temps és quan rematen els partits, quan els rivals estan esgotats, i per això hem de saber repartir bé els esforços. Ja ens hem enfrontat a equips que semblaven invencibles i ens n'hem sortit"

En relació amb el passat perico de l'actual entrenador del Barça, Quique es desfà en elogis cap a Ernesto Valverde:

"Es mereix una gran rebuda a Cornellà-el Prat per ser com és i ser qui és. És un home molt normal i això m'agrada. Entenem el futbol d'una manera similar. Ens coneixem molt bé i tenim una gran amistat"

ARXIVAT A:
El DerbiQuique Sánchez Flores
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut